Ny samarbeidspartner

22.08.2017 - Linda Nore

Høstferien nærmer seg, og det er ofte en tid hvor mange besøker Norefjell som enten leier et hotellrom, en hytte eller leilighet. Dette er en tid det er viktig å ha boligen din på markedet dersom du faktisk vurderer å selge. Som en Oslo-basert Norefjell-megler merker jeg en stadig økende etterspørsel etter eiendom på Norefjell.

Det er hovedsakelig tre faktorer er avgjørende for den økte etterspørselen:  

1. Det satses stort på utbygging og oppgradering av skianlegget på Norefjell. 
Norefjell har alltid vært det nærmeste høyfjellet til Oslo og vil naturligvis holde konkurransen oppe med andre høyfjell som Hafjell, Kvitfjell, Hemsedal og Geilo – for å nevne noen. Oppgradering av skianlegg og utbygging av området, vil befeste Norefjell som en av Østlandets mest attraktive ski- og hytteområder.

 2. Hytteprisene på Norefjell har økt! 
Eksempelvis har Norefri (prosjektet nederst i bakken) steget med ca. 12 % det siste året. Økte priser, vekker interessen hos folk. Det viser at Norefjell er et attraktivt sted å kjøpe på samme måte som å selge. Få vil kjøpe et sted der det ikke finnes interesse.

3. Renta er fortsatt lav!
 Lav rente gjør større lån billigere – naturligvis. Så lenge renta er på et historisk lavt nivå, vil kjøpekraften hos det norske folk fortsatt stå sterkt. Dette gir også utslag i hyttemarkedet og merkes svært godt på etterspørselen. 

        Som Oslos nærmeste høyfjell har Norefjell hatt, og vil alltid ha et fortrinn i forhold til de andre store høyfjellene – nemlig avstanden. Norefjell er, og kommer til å være en sikker investering i årene fremover.

Selv har jeg hytte på Norefjell som jeg kjøpte i 2014 og falt pladask for fjellet. Mitt store ønske er å få flere til å forstå hvor bra dette fjellet egentlig er, og at Norefjell er like bra om sommeren som om vinteren! Jeg er på Norefjell 2-3 ganger i uka hvor jeg kombinerer fritid og jobb. Dette gjør meg svært fleksibel i forhold til å selge fritidseiendom her oppe. Jeg mener jeg selv brenner så mye for Norefjell, og i kombinasjon at jeg er der så ofte, så mener jeg at jeg har noe ekstra å tilby de som skal selge en hytte eller leilighet. De som signerer salgsoppdrag med meg i 2017 vil også få gratis verditakst på boligen. Oppgi Norefjell 365 som referanse.

Per 21/8 har vi nå 109 personer på vår liste som er interessert i eiendom på Norefjell. Kanskje en av disse blir din kjøper? Ta gjerne kontakt om du ønsker tilbud på salg, eller rett og slett vil vite hvor mye din hytte er verdt. Det er kanskje mer enn du tror.

 Ha en riktig fin høst!

Hilsen fra Bendik