Restauranter og serveringssteder

04.10.2016 - Linda Nore

Vi er litt bortskjemte med god mat både på fjellet og nede i bygda. Dette er noen av serveringsstedene som lokker når magen skriker og du vil ha maten servert.

Heishuset 

En bistrorestaurant i bunnen av heisen, nede ved bommen. Det er litt av en opplevelse å spise deilig mat i hyggelige omgivelser og å se vendehjulet til heisen inne i restauranten!

Norefjellhytta 

Alpehytte som ligger midt i alpinanlegget. Kjør inn og drikk en Glühwein eller smak på kokkens spesielle retter. Her får man vann i munnen mens man venter. Utrolig mange med cottage-stil har hentet sin inspirasjon fra interiøret her. Det er spesielt og veldig lunt, stilig og hjemmekoselig. Bør oppleves.

Skistua

På den nyoppussede Skistua finner du gode og enkle retter som det er godt for den aktive å fylle på med. Det er også mulig å ta med seg niste. Her er det afterski innimellom. 

Bøsetra

Norges mest prisbelønnede spa. Her finner du også et pizzeria, À la carte og bar. Spis deg god og mett i flotte omgivelser. Pizzeriaen serverer klassiske italienske pizzaer og andre gode småretter.

Krøderen Kro

Nede i bygda, langs fjorden, like ved Hamremoen finner du denne kroen. Her bys det på deilig, hjemmelaget mat som hjortegryte, kjøttkaker og ørret. I tillegg er det gratis dessertbuffet til de fleste middager. Det er mye fristende på menyen så det er ikke rart dette er et fast stoppested for mange.