Mr. NOREfjell Motorsport AS

26.07.2019 - Linda Nore

Bli kjent med neste generasjon Nore, motorungen Ola Nore Jr. Gutten blir å finne i brøytetraktoren fremover, han har fylt 18 år og holder også fullt med rallybilen gjennom de `store skoger` i inn og utland.

Ola Jr er sønn av Ola Sen Nore og førstemann med motorsportinteresse i familien. Da Jr var 9 år fant de voksene å gården ut at  det var på tide å ta turen over til motorsportsenteret i Sigdal da kjøringen til jr på passet bedre på en bane. Han startet med gokart og fikk raskt smaken på racing, gokartkjøringa var god trening i sporvalg og taktikk. Han  likte konkurransesituasjonen og syntes motorsport var gøy

To år senere ble han hekta på crosskart som var et eventyr ! Han kjørte så fem sesonger fra  85 ccm klassen, 125 ccm klassen og de to siste sesonger kjørte han  250 ccm. Det ble  deltakelse mesterskap i hele Skandinavia, samt NEZ cup, utallige pallplasseringer i Norge, Sveige og Danmark, fantastiske gode og lærerike år i crosskart. I  oktober 2016  etter sommersesongen i crosskart fylte han 16 år og benyttet første mulighet til å prøve seg i ungdomsrally i en Ford Fiesta ST150. Han var heldig og fikk med meg den meget rutinerte kartleseren Jørgen Nordhagen. Nordhagen har en mannsalder i rallybilen og flust av erfaringer å dele på veien videre. Ola Jr og Jørgen har nå nær tre år i  sammen i rallybilen, mange hundre mil på veien og mange solide resultater som også  har gitt plass på Junior landslaget.

Gutten har nå fylt 18- år og trer endelig over i ordinær rallyklasse og skal være med å kjempe om pallen i NM i toppklassen for tohjulsdrevne biler med en Opel Adam R2

Ola jr og teamet Mr. Norefjell Motorsport har nå beveget oss over over i en større satsning når det gjelder rally. I denne sammenheng har Team Verksted AS, Gundersen Motorsport og Valter Jensen eiendom tatt initiativ til en ungdomssatsing i rally med to førere som sammen skal jobbe med sponsorer, profilering/media samt sportslig og teknisk samarbeid for best mulig utvikling og resultater.

Vi har da tatt er nå da en del av nye Nore & Lyseng Rally, som består av Ola Nore Jr (18 år)og Jacob Lyseng (17 år). Teamet har med seg flere personer med betydelig erfaring fra Norsk og Internasjonal rally og vil ha fokus på utvikling av førerne for videre internasjonal satsing.

 -Ola Jr kjører i kl 5 (int. 2 wd) har kjører en Opel Adam R2

-Jacob kjører i kl.20 (ungdom) med en Renault Clio 2.0 GR.N

-Ambisjonene for 2019 sesongen er å vinne hver sine klasser og det blir kjørt full NM sesong pluss noen løp imellom som vil gi godt sportslig utbytte. Ola Jr. ønsker også å kjøre ett eller flere løp i utlandet, forutsatt at vi får på plass nok sponsorstøtte. Vi leter forsatt etter Sponsorer som vi  støtten de to talentene på sin ferd fremover i en internasjonal satsning, ta gjerne kontakt!

Følg gutta i skogen på Facebook: Nore & Lyseng Rally

Oppsummering av vintersesongen

Nore & Lyseng Rally 2019

Se filmen her

Våre sponsorer 2019

                                      Her:  På Facebook kan du finne mer om Mr. NOREfjell Motorsport

 

Ola Nore Jr. er en del av: