Om Norefjell 365

29.09.2016 - Linda Nore

I generasjoner har vi opparbeidet tomtefelt og veier på Norefjell og ved fjorden.

 

Gjennom eiendomsselskapet Norefjell365 AS tilbyr familien Nore fra gården Nedre Nore, ved foten av Norefjell, hyttetomter for salg.Norefjell365 AS er utvikler og utbygger i området. I generasjoner har familien opparbeidet tomtefelt og veier på Norefjell og ved fjorden. Og nå er de i gang med å sette opp et hyttesenter ved avkjøringen til fjellet.


Bakgrunn

Gården Nedre Nore ligger i Noresundet og navnet kommer av ”nør”, som betyr trangt sund. Bosettingen på Nore daterer seg helt tilbake til den yngre jernalder fra år 700 til 1050, mer kjent som vikingtida, og det er gravd ut sju gravhauger på eiendommen.

Tomter:
I dag strekker eiendommen seg fra Noresundet i Noresund og opp mot Bøseter på Norefjell. Vi har spennende fjellområder på vår eiendom med forskjellige typer tomter til ulike priser - noe for enhver smak.

 
Utvikler

I generasjoner har familien Nore opparbeidet tomtefelt og veier på fjellet og ved fjorden. Blant annet har Nore tilrettelagt for utvikling av golfanlegget, langrennsløyper og turstier på fjellet, lysløype ved foten av fjellet, badestrender og bålplasser. Fremover vil familien fortsette med å utvikle et enda bedre helhetlig produkt, service- og tjenestetilbud til dagens og fremtidige hytteeiere. De ønsker å videreutvikle et godt aktivitets- og rekreasjonstilbud for å legge til rette for hytteglede for små og store hele året!. Det siste på agendaen, i tillegg til sykkelsti, turstier, bålplass og vannspeil ved Damtjern, er Hyttesenteret som er våre forettningslokaler i Norefjellveien 4.