Bom & Tjenester

29.09.2016 - Linda Nore

Meny for bomtilgang og servicetjenester

Tilgang til Bom


For god hytteeirnes sikkerthet er det bommer inn i hyttegrenda med enkelt tilgang fra Norefjellveien. Tilgangen administreres av grunneier sitt driftselskap  fyll in skjema til høyre for å sende oss forespørsel om tilgang. Spesielt viktig å fylle inn hyttenummer slik at vi enkelt kan finne deg i våre registre.

 

Ved til peisen


Gården Nedre Nore har også skogsområder. Og når man har skog, har man også ved. Siden hytte på fjellet er synonymt med peiskos, hygge og ikke minst varme, passer det bra at vi kan tilby tørr og fin bjørkeved i 60 liters sekker. Disse kan du hente på hyttesenteret. Vi kan også levere ved på hytta di, og da kommer frakt via snøscooter i tilegg. Får du fyr, garanterer vi koselig knitring. 

 

Brøyting

 

Vi hjelper deg med brøyting, snømåking av mindre områder, gangstier eller måking av hyttetak. Når vinteren raser ute og snøen ligger tjukk kommer vi oss frem likevel. Er det vanskeligere for deg, kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper til med brøyting, snømåking av mindre områder, gangstier eller måking av hyttetak i våre hytteområder på Norehammare eller i Puttan Vest Setergrend.

 

Båtplass

Stadig flere bruker hytta på Norefjell året rundt, og stadig flere prøver båtlivet og tester fiskelykken på fjorden. Eiendommen Nedre Nore strekker seg helt ned til Krøderfjorden. Og med fjorden som nabo, har vi båtplasser som det er mulig å leie. 

 

 

 

Bestill tjenester

Fyll ut skjemaet under og bestill en eller flere tjenester