Våre tomtområder

Brennkollen

07.10.2016 - Linda Nore

Tomteområdet Brennkollen strekker seg over to delområder og ligger vakkert til på kanten av fjellplatået, høyt ruvende, rett syd for Norefjell skisenter. Her er det forskjellige typer tomter til ulike priser.

Damtjernhaugen

23.10.2016 - Linda Nore

Fra Damtjernhaugen er det praktfull utsikt! Her er det tomter som er øst-, syd- og vestvendt og de fleste tomtene ligger i hellende terreng som gir god utsikt. Du kan se til alpinanlegget, oppover mot Vassfaret, nedover dalen og Krøderfjorden.

Damtjern

19.04.2017 - Linda Nore

Midt i smørøyet med skiløyper på ”alle kanter” og den grønne oasen hvor det skal opparbeides turstier, sykkelstier, vannspeil og bålplass, finner du Damtjern hytteområde.

Hammaren

07.10.2016 - Linda Nore

Tomteområdet Hammaren ligger vakkert til på kanten av fjellplatået, høyt ruvende over Krøderfjorden og rett syd for Norefjell Skisenter.

Puttan Vest Setergrend

07.10.2016 - Linda Nore

Setergrenda ligger i naturskjønne omgivelser og har utviklet seg til å bli et eksklusivt hytteområde med sin unike beliggenhet. Her er det solrikt hele dagen, og området er midt i hjertet av Norefjell.

Damtjenlia

20.10.2016 - Linda Nore

Damtjernlia er tomteområdet som er nærmest sentralområdet på Norefjell – kun et steinkast syd for Norefjell skisenter. Herfra er det utsikt ut over fjell og seterlandskap, og man kan se horisonten nede i dalen.

Nye reguleringsområder

20.10.2016 - Linda Nore

Som grunneier i sentralområdet på Norefjell følger det stadig med utvikling av nye områder. Per dags dato jobbes det med tre til fem ulike planer der to av dem er i sluttfasen. I disse dager jobbes det i godt driv med å få i gang drift i hyttesenteret, utover dette jobber vi også med følgende reguleringesplaner:

Se alle tomter

20.10.2016 - Linda Nore

Se alle tomtene vi for øyeblikket tilbyr.

Dronefilm

Puttan Vest
Damtjernhaugen
Brennkollen
Hammaren
Damtjern
Damtjernlia

Visning?

Linda Nore

Ta kontakt for en hyggelig prat og bestill visning på ditt ferieparadis i dag!


Linda Nore

Telefon: 928 69 819
E-postlindanore@norefjell365.no