Brennkollen

07.10.2016 - Linda Nore

Tomteområdet Brennkollen strekker seg over to delområder og ligger vakkert til på kanten av fjellplatået, høyt ruvende, rett syd for Norefjell skisenter. Her er det forskjellige typer tomter til ulike priser.

Tomteområdet Brennkollen strekker seg over to delområder og ligger vakkert til på kanten av fjellplatået, høyt ruvende, rett vest for Norefjell skisenter. Her er det forskjellige typer tomter til ulike priser. Det ene området har flate tomter og tomter i hellende terreng som ligger østvendt med fantastisk utsikt utover dalen, Krøderfjorden og oppover mot Vassfaret. 

I det andre delområdet av Brennkollen finner du tomter i hellende terreng som er sydvendt og sydvestvendt med meget gode solforhold. På områdets høyeste punkt har du utsikt helt til Gaustadtoppen, Blefjell og Knuten i Kongsberg!  

Dette er tomter med god beliggenhet i nærheten av alpinanleggetet, men likevel litt skjermet og tilbaketrukket. Du kan spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i de oppkjørte langrennsløypene på vinteren. På sommerstid er det koselig å ta med hele familien til Damtjern – den naturlig, grønne oasen rett ovenfor hyttefeltet. Her skal det opparbeides sykkelsti og tursti, lages bålplass og det blir naturlige vannspeil. Det er også kort vei til restauranter, afterski, matvarehandel og skiutleie.

Beliggenheten kan betegnes som ganske unik. Det er et barne- og familievennlig område med god boltreplass og spennende ake- og lekemuligheter rett utenfor døren. Tomtene ligger østvendt, sydvendt og sydvestvendt, høyt oppe på fjellet, men likevel er det lunt for området er skjermet for vind. Alle tomter bygges ut med helårsvei, vann og avløp og det legges trekkrør inn i området så det er mulighet for fiberoptikk i fremtiden.

 Selveiertomtene varierer i størrelse fra 1202 m2 til 1838 m2 og ni tomter er åpnet for salg, som er forventet bygeklare i 2019 Prisantydning er fra kr. 790 000,- + omk, under finner du illustrasjonsbilder og priseksempler på tomtene.

 

 SE TOMTER HER LES MER OM NOREFJELL

Utsikt mot Gaustadtoppen


 

Se flere av våre områder

Brennkollen
Hammaren
Puttan Vest

Se alle tomter