Damtjern

19.04.2017 - Linda Nore

Midt i smørøyet med skiløyper på ”alle kanter” og den grønne oasen hvor det skal opparbeides turstier, sykkelstier, vannspeil og bålplass, finner du Damtjern hytteområde.

Dette området byr på en aktiv fritid - om man ønsker det, eller man kan sitte i solveggen og nyte fjellandskapet rundt. Her er det herlig bare å være. På Damtjern finnes det tomter i ulike størrelser, i variert terreng og det er skue i alle himmelretninger. Fra området kan man kan også se øvre del av Norefjell – se sola gå over Augunshaug.

Beliggenheten er perfekt for turglade og aktive familier. Her er det stor boltreplass og alpinanlegget ligger også i nærheten, rett vest for området. Du kan spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå ut i de oppkjørte langrennsløypene på vinteren. Langrennsløypene tar deg direkte inn i hovedløypenettet! På sommerstid kan du ta beina fatt i turstier eller teste sykkelstiene som planlegges på området – rundt den grønne oasen. Foruten sykkelsti, skal det som nevnt bli turstier, naturlige vannspeil og bålplass her. Fra Damtjern er det kort vei til restauranter, afterski, matvarehandel og skiutleie.

Beliggenheten kan betegnes som unik og dette er et aktivitetseldorado. Det er et barne- og familievennlig område med god boltreplass og spennende ake- og lekemuligheter rett utenfor døren. Her er det store muligheter for en aktiv livsstil. Alle tomter bygges ut med helårsvei, vann og avløp og det legges trekkrør inn i området så det er mulighet for fiberoptikk i fremtiden.

Selveiertomtene er ferdig regulert og varierer i størrelse og særegenhet,  de selges på forespørsel inntil de er byggeklare.

 

 SE TOMTER HER LES MER OM NOREFJELL