Damtjernhaugen

23.10.2016 - Linda Nore

Fra Damtjernhaugen er det praktfull utsikt! Her er det tomter som er øst-, syd- og vestvendt og de fleste tomtene ligger i hellende terreng som gir god utsikt. Du kan se til alpinanlegget, oppover mot Vassfaret, nedover dalen og Krøderfjorden.

Tomtene er plassert på selve haugen, og noen av tomtene vender ut mot den grønne oasen ved Damtjern. Her skal det opparbeides sykkelsti og tursti, lages bålplass og det blir naturlige vannspeil. Tomteområdet ligger rett ovenfor Brennkollen.

Dette er tomter med flott beliggenhet i nærheten av alpinanlegget, men man er samtidig ”litt for seg selv” oppe på haugen.  Du kan spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i de oppkjørte langrennsløypene på vinteren. Alle tomtene er nemlig omkranset av løyper som tar deg direkte inn i hovedløypenettet! Det er også kort vei til restauranter, afterski, matvarehandel og skiutleie. 

Beliggenheten kan betegnes som spesiell og unik. Det er et barne- og familievennlig område med god boltreplass og spennende ake- og lekemuligheter rett utenfor døren. Alle tomter bygges ut med helårsvei, vann og avløp og det legges trekkrør inn i området så det er mulighet for fiberoptikk i fremtiden.

Selveiertomtene varierer i størrelse fra 734 m2 til 1516 m2 og  sju tomterne er åpnet for salg og forventet byggeklare i 2019. Prisantydning er fra kr. 790 000,- + omk, under finner du illustrasjonsbilder og priseksempler på tomtene.

 

 SE TOMTER HER LES MER OM NOREFJELL

 

 

Utsikt mot Norefjell og Krøderfjorden


 

Se flere av våre områder

Brennkollen
Hammaren
Puttan Vest

SE ALLE TOMTER