Damtjenlia

20.10.2016 - Linda Nore

Damtjernlia er tomteområdet som er nærmest sentralområdet på Norefjell – kun et steinkast syd for Norefjell skisenter. Herfra er det utsikt ut over fjell og seterlandskap, og man kan se horisonten nede i dalen.

Området har en flott beliggenhet og tomtene, som ligger i et varierende terreng, er sydøstvendt. Her kan du spenne på deg skiene ved hytteveggen og gå rett ut i de oppkjørte langrennsløypene som tar deg videre til hovedløypenettet på fjellet. Inntil området ligger den grønne oasen. Her skal det opparbeides sykkelstier, turstier og bålplass ved naturlige vannspeil. Fra Damtjernlia er det kort vei til restauranter, afterski, matvarehandel og skiutleie.

Dette er tomter med flott og unik beliggenhet et steinkast unna alpinanlegget. Her er det barnevennlig – det er god boltreplass og spennende ake- og lekemuligheter rett utenfor døren. Alle tomter bygges ut med helårsvei, vann og avløp og det legges trekkrør inn i området så det er mulighet for fiberoptikk i fremtiden.

Selveiertomtene varierer i størrelse fra 697 m2 til 1248 m2 og  fire tomterne er åpnet for salg og forventet byggeklare i 2019. Prisantydning er fra kr. 1.100. 000,- + omk, under finner du illustrasjonsbilder og priseksempler på tomtene.

 

 SE TOMTER HER LES MER OM NOREFJELL