Nye reguleringsområder

20.10.2016 - Linda Nore

Som grunneier i sentralområdet på Norefjell følger det stadig med utvikling av nye områder. Per dags dato jobbes det med tre til fem ulike planer der to av dem er i sluttfasen. I disse dager jobbes det i godt driv med å få i gang drift i hyttesenteret, utover dette jobber vi også med følgende reguleringesplaner:

Vi jobber med et nytt tomtefelt i Puttan Vest setergrend. Her vil vi kunne tilby nydelige sydvestvendte, solrike selveiertomter midt i hjertet av Norefjell. 

Setergrenda er et eksklusivt hytteområde med sin unike beliggenhet 700 m.o.h. Her er det solrikt hele dagen, lunt og lite værutsatt. Det er enkelt å være aktiv her da det er kort vei til alpinbakken og langrennsløypene går like ved. Det er omring 50 hytter her og disse ligger spredt. Området er barnevennlig og kan betegnes som praktfullt og unikt.

 

Bøseter


Et hyttefelt og fjellcamping og ansatteboliger i  Bøseter området er under regulering. Her vil det bli serviceanlegg i tilknyting til campingen.

 

Norefjell Golf

Ved foten av Norefjell, ved golfanlegget, jobbes det med regulering av fritids og boligtomter. Dette er en flott beliggenhet med gangavstand til Noresund med skoler og servicetilbud, kort vei til Restaurant Heishuset og et steinkast unna fjorden med båtplasser. Lysløypa blir nærmeste ”nabo” og den får deg bort til stolheisen og opp på fjellet.